16 juni

PReT-bijeenkomst: op verkenning door Vaardorp het Rietveld

Wat hebben we met z’n allen naar het begin van de zomer én meer ruimte in de coronamaatregelen uitgekeken! Goed dat het met de pandemie eindelijk de betere kant opgaat en we onze gasten vanaf 5 juni weer in grotere aantallen kunnen ontvangen. Als PReT hebben we met jullie meegeleefd en jullie zo goed en kwaad als het kon bijgestaan door pr-campagnes, het steunen van nieuwe recreatieve projecten en het ontwikkelen van nieuwe fiets- en wandelroutes langs jullie locaties. Nu we weer in iets grotere groepen bijeen kunnen komen vinden we het hoog tijd om met elkaar in levende lijve bij te kunnen praten.

We willen jullie als PReT deelnemers graag uitnodigen om met ons op woensdagavond 16 juni van 19.00 uur tot na zonsondergang per e-chopper op verkenning te gaan door het Vaardorp het Rietveld en een aantal collega’s te bezoeken die ons met alle plezier zullen vertellen hoe ze de afgelopen maanden aan de slag gegaan zijn om de recreatie in het prachtige vaardorp beter op de kaart te zetten.

We starten om 19.00 uur bij Jan van der Werf van Jeu de Boer aan de Galgweg in Hazerswoude-Dorp. We komen daar ook aan het einde van onze safari weer terug.
Jeu de Boer is perfect per fiets bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid voor auto’s. We hebben bij Jan 20 e-choppers gereserveerd om het Rietveld te verkennen. Maximaal mogen we volgens de huidige coronaregels met 30 mensen op stap. Dus in volgorde van aanmelding stellen we aan iedere PReT-deelnemer één chopper beschikbaar. De overige 10 deelnemers aan deze safari zullen dus het genoegen hebben met de eigen fiets het Vaardorp te verkennen, ook geen straf!

Ga je mee?
Meld je dan aan via info@pretalphen.nl. Doe dat wel een beetje snel, want vol=vol. We kijken ernaar uit elkaar weer te zien!

Deel dit artikel
Geplaatst op:1 juni 2021

Meer informatie

Datum
16 juni

Locatie
Jeu de Boer, Galgweg 5, Hazerswoude-Dorp

Tijd
19.00 uur

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in Alphen aan den Rijn omgeving? Ga naar hierisalphen.nl