PReT-deelnemers lanceren Limes-arrangementen

Alphen aan den Rijn, wereldstad en pleisterplaats aan de Limes

In 2022 staat de Neder-Germaanse Limes, de verdedigingslinie en noordgrens van het Romeinse rijk zo’n 2000 jaar geleden, op de nominatie om door de Unesco uitgeroepen te worden tot werelderfgoed. Werelderfgoedlocaties staan garant voor belangstelling van toeristen en recreanten. 

Nog zonder zonder officiële erkenning en daarmee verbonden publiciteit, weten inmiddels steeds meer wandelaars en fietsers Alphen aan den Rijn te vinden door de uitgezette Limesroutes. Een prachtkans om ons verder in de kijker te spelen. 

In de tijd van de Romeinen waren we met twee forten een écht bruisende wereldstad. En nergens anders langs de Limes kun je zulke gevarieerde Romeinse attracties beleven. Bovendien is Alphen een ideale pleisterplaats om ook de natuur en boeiende geschiedenis van het Groene Hart van Holland te verkennen.

In 2021 lanceren een viertal PReT-deelnemers daarom een aantal arrangementen om onze gasten gericht te kennis te laten maken met wat Alphen en haar unieke omgeving te bieden heeft. Zie de pdf van de ontwikkelde arrangementen.

Kansen te over. Meer weten of heb je aanvullende ideeën ? Mail naar info@pretalphen.nl

Deel dit artikel
Geplaatst op:15 februari 2021

Meer nieuws

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in Alphen aan den Rijn omgeving? Ga naar hierisalphen.nl