WarenhuisAlphen.nl geopend!

Deze week is het online platform WarenhuisAlphen.nl gestart. Op WarenhuisAlphen.nl zijn de belangrijkste gegevens over winkels, horeca en diensten in de gemeente Alphen aan den Rijn te vinden. Bovendien biedt het platform veel inspirerende tips, verhalen en informatie en kan er via de links naar de webshops van de ondernemers online worden besteld en gekocht. Dit met als doel om de band tussen consumenten en de lokale bedrijven en aanbieders te vergroten. Het platform is er voor alle lokale aanbieders van producten en diensten die zich richten op consumenten. WarenhuisAlphen.nl is een project van de stichting Alphen Marketing, in samenwerking met lokale partijen.


Alles wat je zoekt van A tot Z in de hele gemeente Alphen aan den Rijn – al het aanbod van Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk tot en met Zwammerdam. “Met dit platform geven we invulling aan de behoefte bij zowel inwoners als bedrijven om al het lokale aanbod, gecombineerd met praktische informatie en inspiratie, online te vinden”, zegt citymarketeer Daniël Othman van de Alphen Marketing, die dit project samen met Marc Krimpenfort, centrummanager van het Alphense Stadshart, in gang heeft gezet. “Door de bundeling en ontsluiting van het lokale aanbod zijn we veel beter in staat om dit te linken en onder de aandacht te brengen van lokale en regionale consumenten. De toegevoegde waarde van het platform zit ook in het stimuleren van de Alphense consument met inspirerende, verrassende en actuele thema’s zoals bijvoorbeeld ‘Eten & Drinken” “Mode & Schoonheid”, “Shoppen in de polder’, maar ook door praktische en actuele informatie”.


“Een lokaal online warenhuis maakt het inwoners makkelijker om lokaal inkopen te doen en zo onze ondernemers te ondersteunen. Dat is belangrijk”, zegt Gerard van As, Wethouder Economische Zaken. “Ik roep daarom alle lokale ondernemers op om samen met de initiatiefnemers ‘WarenhuisAlphen.nl’ compleet te maken en actueel te houden.”


WarenhuisAlphen.nl heeft geen commerciële doelstelling. Aan deelname zijn voor ondernemers dan ook geen kosten verbonden. Dat bevordert de compleetheid van het overzicht. Dit is zowel voor gebruikers als aanbieders van groot belang.


WarenhuisAlphen.nl is een project van Alphen Marketing en komt tot stand op initiatief van de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA). Het platform is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Stichting Centrummanagement, de Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en het Platform Recreatie en Toerisme (PReT). WarenhuisAlphen.nl richt zich nadrukkelijk op alle kernen van de gemeente Alphen aan den Rijn en zal samen met vertegenwoordigers van ondernemers- en winkeliersverenigingen verder worden in- en aangevuld.


‘WarenhuisAlphen.nl’ wordt gerealiseerd met lokale leveranciers: Accent Interactive (website development), Buro Toob (communicatie en media) en Creatieve Geesten (logo ontwerp).

Deel dit artikel
Geplaatst op:30 april 2021

Meer nieuws

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in Alphen aan den Rijn omgeving? Ga naar hierisalphen.nl