Jaarverslag 2023

2023 is een jaar van actie geweest. In januari hebben we een druk bezochte en gezelllige deelnemersborrel gehad bij de Witte Boerin. Wethouder Relus Breeuwsma daagde ons uit met prikkelende opmerkingen over meerdaagse verblijfsaccoodaties en huurfietsen. Arjan Esveld van Landal Greenpark Reeuwijk inspireerde ons met zijn verhaal over hoe je bezoekers naar je regio trekt, wat ze belangrijk vinden, hoe je ze enthousiasmeert en waar koppelkanen liggen met al het moois in de regio.

Bij onze deelnemers prijkt een certificaat aan de deur: ‘Ervaar hier de Groene Hartelijkheid.’ Samen met en voor onze deelnemers hebben we boekbare, beleefbare en bezoekbare arrangementen ontwikkeld.

We hebben in 2023 de basis gelegd voor een nieuw af te sluiten PReT-Pact 2024-2027 met de gemeente. Hierin leggen we vast ons samen met de gemeente in te blijven zetten om van Alphen aan den Rijn een blauwe- en groene gemeente met LEF te maken, waar het voor de inwoners goed toeven is en toeristen er graag komen om te genieten van onze rijke natuur en cultuur. Samenwerking staat bij ons voorop! We zetten onze schouders eronder, samen met onze partners Alphen Marketing, de VVV’s, Groene Hart Verbinders, de gemeente, Centrum Management, VOA, EDBA en Greenport Boskoop. In dit jaarverslag geven we een overzicht van hetgeen we in 2023 gerealiseerd hebben.

PReT-bestuur,

Koosje, Bojoura, Monique, Cor, John, Niels

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in Alphen aan den Rijn omgeving? Ga naar hierisalphen.nl