Geld(t) voor Groen

€ 1000 voor duurzaamheid, alleen voor PReT-deelnemers!

We weten allemaal dat verduurzaming nu belangrijker is dan ooit. Waarschijnlijk ben je zelf al actief bezig met het ontdekken van verduurzamingmogelijkheden voor jouw R&T onderneming. PReT heeft mede als doel de R&T sector te verduurzamen, bij te dragen aan natuurontwikkeling en biodiversiteit. Daarom introduceren wij een nieuw initiatief binnen PReT: Geld(t) voor Groen.

Met Geld(t) voor Groen kan je eenvoudig aanspraak maken op een tegemoetkoming van € 1000 voor de verduurzaming voor jouw R&T onderneming. Deze tegemoetkoming kan je ontvangen op basis van een ingediend plan. Een unieke kans om bij te dragen aan een nóg groener recreatie en toerisme in Alphen aan den Rijn.

Zo eenvoudig is het:

Stap 1: Download het document met de voorwaarden hier en lees het zorgvuldig door.

Stap 2: Download het aanmeldformulier, vul het in en stuur het naar info@pretalphen.nl. Hiermee dien jij jouw verduurzamingsplan in en claim je jouw € 1000.

Wil je meer weten over Geld(t) voor Groen en hoe je kunt deelnemen? Stel ze tijdens de lunchbijeenkomst op 25 maart om 11:30-13:30 uur bij TaartenTuin, waar we het verder zullen hebben over deze regeling. Je kan je hier inschrijven voor de bijeenkomst.

Samen gaan we voor een groener Alphen aan den Rijn. Doe jij ook mee?

Geldt voor Groen
Deel dit artikel
Geplaatst op:29 februari 2024

Meer nieuws

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in Alphen aan den Rijn omgeving? Ga naar hierisalphen.nl